Gå tilbage
Oxford skjorten

Oxford skjorten

Oxford skjorten

Oxford skjorten går helt tilbage til 1900-tallet, hvor den først blev set i Skotland. Det var dengang man eksperimenterede med kvaliteterne, at den populære Oxford skjorte fandt sin plads i hierarkiet. Kvaliteten af en Oxford skjorte er karakteriseret ved dens vævning, hvor der benyttes to typer garn – en mere tung og en anden mere let.    

Tilbage i 1900-tallet havde polospillere stor glæde af Oxford kvaliteten. På det tidspunkt, var kvaliteten den bedst-fungerende grundet funktionaliteten, når der blev spillet. Senere blev den mere almindelig kendt, og mange havde stor glæde af den, som skjorte. Deraf kom navnet Oxford skjorten. Oxford skjorten appellerede til mange, grundet det simple og unikke udseende. Skjorten startede derfra et liv, som værende en buttondown-skjorte, der kunne styles med jakkesæt og slips. Med tiden fik den også et mere afslappende look, og kunne styles som ønsket. De forskellige looks blev ikoniske grundet Oxford skjortens funktionalitet og har ikke ændret sig meget gennem tiden. Selv kvinder begyndte at få glæde af skjorten, selvom den primært var tiltænkt mænd.

Shirt Anton

 

REDGREEN’s Oxford

Vi har ikke ændret meget ved den klassiske Oxford. Vi har altid syntes, at skjorten var perfekt, som den var. I stedet har vi lavet den i forskellige farver og i 100% bomuld. Kvaliteten af vores Oxford skjorten, gør den yderst behagelig og åndbar at have på. Vi har stort fokus på funktionaliteten og kvaliteten af vores skjorte, da vi ved, hvor svært det kan være at finde den perfekte. Derfor, når vi udvikler styles, har vi det klassiske og simple i mente. Vores styles skal kunne bruges i enhver garderobe. REDGREEN’s Oxford skjorte hedder Shirt Anton og er en af vores mest populære og solgte styles. Den findes farverne - White, Light Blue og Light Blue Stripe.