Gå tilbage
Redgreen’s tanker om trends i Forårssæson 2023

Redgreen’s tanker om trends i Forårssæson 2023

Redgreen’s tanker om trends i Forårssæson 2023

Forårskollektionen 2023

Med forårssæsonen lige rundt om hjørnet er det blevet tid til at opdatere din garderobe med nogle friske og stilfulde looks. Hos Redgreen har vi netop lanceret vores nye Forårskollektion 2023, og vi er begejstrede for at dele vores nyeste og mest populære produkter med dig.

Så lad os dykke ned i nogle af de hotteste forårstendenser for 2023 og se de produkter der kan blive dine nye ynglings styles i din garderobe.

Forårets farver

En af de mest iøjnefaldende tendenser i foråret 2023 er farver. Sæsonen er præget af lyse og klare farver, der er med til at bringe liv og energi til dit look. Nogle af de populære farver i denne sæson er lyseblå, olivengrøn og lyse sand farver. Farver som disse har vi ladet os inspirere af og fremhævet i vores nye designs. Forårskollektionen er også præget af den klassiske navy farve, som fungerer året rundt.

Redgreen favoritter fra forårskollektionen

En af vores favoritprodukter fra denne kollektion er vores ”Anton” skjorte. Den kommer både i light olive, rose og sand og er produceret i en lækker bomuld/hør kvalitet. Den har et afslappet look og kan både styles op og ned alt efter ønsket til den enkelte anledning. Skjorten fungerer godt til vores nye ”Marcus” hørbukser og til alle vores nye shorts i denne kollektion. Skjorten åbner en masse muligheder for, at du kan finde lige det sæt der passer til dig, om du har brug for et lækkert casual, et stilet sæt til arbejdspladsen eller om du har brug for et sæt til en afslappet weekendtur med sneakers eller sandaler.

           

Forårets mønstre

Udover de stilrene og elegante styles uden mønster og tern, så har Redgreen også erobret forårstendensen og lavet styles, der er præget af flotte mønstre. Dette ses blandt andet ved vores ”Coley” polo, som både kommer med de blå maritime striber samt en version med røde striber. En polo der er perfekt i sig selv eller under en skjorte eller jakke. Et mere friskt og unikt mønster ses på vores ”Asger” skjorte. Den perfekte skjorte til en tur på stranden eller en bytur.

                                                

Forårets materialer

Materialerne i denne kollektion er lette og luftige og passer perfekt til det varmere vejr. Materialer såsom bomuld og hør er ikke kun lette og behagelige at have på, men også holdbare og nemme at passe. Disse lækre materialer ses igennem hele vores kollektionen, som består af alt fra skjorter, poloer, t-shirts, shorts, kjoler og meget mere. De gode materialer afspejler tanken om at lave kvalitetsprodukter, der både er behagelige under et andet lag eller i sig selv. Forårskollektionen er altså præget af gode materialer og moderne farver, så du kan få opgraderet din garderobe med en masse Redgreen styles.