Gå tilbage
Knit with maritime stripes

Efterårets trends

Efterårets trends

Efteråret kalder og vi byder det glædeligt velkommen. Dette efterår bærer præg af nye styles og trends, der er klassisk og maritimt inspireret.

Med efterår kommer kulde, og med kulde kommer store strik og varme jakker og vi glæder os. Det er nemlig endelig tid til at skifte garderoben ud. Og dette års garderobe skal helt klart være præget af klassiske styles, i klassiske farver. Farver som Beige, Army Green og Navy, er et klart must-have i enhver 2021 efterårs garderobe.

Ikke nok med, at farverne skal være i hus, så er der visse styles, der følger med. Måske har du allerede spottet det, men flere brands har designet styles, med de ikoniske og maritime striber.

Redgreen har altid været kendt for at designe tøj, med inspiration fra det maritime og nautiske univers, og dertil introducerer vi Knit Jan

Knit Jan er designet med inspiration fra Breton striben, der fremgik på sømandsuniformen. Den blev første gang introduceret i 1858. I dag har den fået et mere moderne touch, og ses i mere almindelighed. Knit Jan er lavet i 100% ren uld, der gør den lækker og behagelig i kvaliteten.