Kurv

Din kurv er tom

Made in Denmark

Made in Denmark

REDGREEN har siden 1983 været et dansk fashion brand, der hentede inspiration, hos det maritime univers. Derfor har vi udviklet en MADE IN DENMARK kollektion, der passer ind i vores ånd. En kollektion, der indeholder 5 styles og som alle er designet, og produceret hér i Danmark.

Hver style i vores MADE IN DENMARK kollektion, er designet således, at de bærer præg af det maritime udseende, om det er den klassiske Breton strib eller kabelstrikken, der stammer fra Aran sweateren. Begge dele med rødder fra det nautiske univers. Tag for eksempel Knit Joes, en stilet og populær pullover, der er udviklet med inspiration, fra den traditionelle Fishermen strik, også kaldet Aran sweateren. Aran sweateren blev i gamle dage brugt af sø-folket, når de var på vandet. Sweateren holdt dem varme og samtidigt kunne den absorbere 30% af dens vægt i vand, før den føltes våd

Selvom kollektionen er lavet med inspiration fra gamle dage, har vi forsat holdt den gode kvalitet. Alle 5 styles er produceret i naturlige kvaliteter og består af 100% uld. Fordelen ved at producere tøj i naturlige kvaliteter er, at de er temperaturregulerende og derved åndbare at have på. Vores MADE IN DENMARK kollektion er både komfortabel at have på, uden den går på kompromis med design og kvalitet.

Måske du allerede kender de 5 styles, har hørt om dem eller set dem. De har siden begyndelsen været en del af vores bedst-solgte styles og findes derfor også, som en del af vores faste sortiment. De fem styles, går under navnene: Knit Joes, Knit Jan, Knit Cardigan Kresten, Knit Jarl and Knit Jens.

Vores MADE IN DENMARK kollektion findes kun i farven navy. Den blå farve er kendetegnet ved sø-folket og det maritime og nautiske univers. Blå er havets farve og afspejler sig derfor i samtlige af vores styles, og specielt i vores MADE IN DENMARK kollektion. Farven stemmer godt overens med vores brand, og benyttes derfor ofte, når vi lancerer nye kollektioner.

Vores MADE IN DENMARK styles fås i størrelserne S-6XL og kan bruges til samtlige lejlighederne, hvor du har brug for at holde varmen. De kan hver især styles med både jeans og chinos, og hvis du søger et mere pænt look, kan du style overdelen med et par habitbukser.

MADE IN DENMARK kollektionen er en kollektion, der passer til den klassiske og stilfulde herre, der værdsætter god kvalitet uden at gå på kompromis med designet.

Forrige indlæg
Næste indlæg