Kurv

Din kurv er tom

Oxford Skjorten

Oxford Skjorten

Oxford skjorten går helt tilbage til 1900-tallet, hvor den først blev set i Skotland. Det var dengang man eksperimenterede med kvaliteterne, at den populære Oxford skjorte sin plads i hierarkiet.

Kvaliteten af en Oxford skjorte er karakteriseret ved dens vævning, hvor der benyttes to typer garn – en mere tung og en anden mere let.

Tilbage i 1900-tallet havde polospillere stor glæde af Oxford kvaliteten. På det tidspunkt, var kvaliteten den bedst-fungerende grundet funktionaliteten, når der blev spillet. Senere blev den mere almindelig kendt, og mange havde stor glæde af den, som skjorte. Deraf kom navnet Oxford skjorten.

Oxford skjorten appellerede til mange, grundet det simple og unikke udseende. Skjorten startede derfra et liv, som værende en buttondown-skjorte, der kunne styles med jakkesæt og slips. Med tiden fik den også et mere afslappende look, og kunne styles som ønsket.

De forskellige looks blev ikoniske grundet Oxford skjortens funktionalitet og har ikke ændret sig meget gennem tiden. Selv kvinder begyndte at få glæde af skjorten, selvom den primært var tiltænkt mænd.

Forrige indlæg
Næste indlæg