Kurv

Din kurv er tom

RE-ZIP CIRKULÆR EMBALLAGE

RE-ZIP ER ET NYT, BÆREDYGTIGT TILTAG, DER SKAL BIDRAGE TIL AT MINDSKE CO2 AFTRYKKET PÅ VORES GRØNNE PLANET. VED BRUGEN AF RE-ZIP, REDUCERES MÆNGDEN AF AFFALD OG PRODUKTIONEN AF NYT PAP- OG PLASTEMBALLAGE. DERUDOVER BIDRAGER RE-ZIP TIL CIRKULÆRT GENBRUG AF EKSISTERENDE EMBALLAGEFORMER. 

RE-ZIP

HVAD ER RE-ZIP? 

HELT KONKRET, ER RE-ZIP ET CIRKULÆRT EMBALLAGEKONCEPT, DER GØR DET MULIGT AT TÆNKE I MERE BÆREDYGTIGE BANER. RE-ZIP EMBALLAGE GØR DET MULIGT AT GENBRUGE INDPAKNINGEN OG SKÅNE MILJØET FOR YDERLIGERE PRODUKTION AF UNØDVENDIG PAP- OG PLASTEMBALLAGE, SAMT REDUCERE MÆNGDEN AF AFFALD. DET ER ET BÆREDYGTIGT ALTERNATIV TIL ENGANGSEMBALLAGEN, SOM VI KENDER DEN.

HVORFOR VÆLGE RE-ZIP?  

HVORDAN BEHANDLER DU DET EMBALLAGE, DIT PRODUKT ANKOMMER I? DE FLESTE HAR EN TENDENS TIL AT SMIDE DET I SKRALDESPANDEN ELLER PAPCONTAINEREN, MÅSKE BRUGES EMBALLAGEN ENDDA HJEMME? HVEM VED. FAKTUM ER DOG, AT VI HIDTIL IKKE HAR VÆRET GODE NOK, TIL AT GENBRUGE PAP OG PLASTIK, SOM ER TIL STOR SKADE FOR VORES MILJØ. DERFOR HAR VI VALGT AT INDGÅ SAMARBEJDE MED RE-ZIP OG STØTTE OP OMKRING EN MERE BÆREDYGTIG OG CIRKULÆR TILGANG TIL EMBALLAGE.

EN RE-ZIP POSE KAN ANVENDES OP TIL 10 GANGE, HVILKET VIL SIGE, AT VI HOS REDGREEN KAN BENYTTE DEN SAMME POSE TIL AT SENDE ORDRE I, OP TIL 10 GANGE. DETTE ERSTATTER SELVFØLGELIG DE 10 FORSKELLIGE ENGANGSEMBALLAGER, DER SKULLE VÆRE BLEVET BRUGT. 

   RE-ZIP EMBALLAGETILTAGET KAN OGSÅ SAMMENLIGNES MED DET DANSKE PANTSYSTEM, DOG UDEN UDBETALINGEN, DER MEDFØLGER, NÅR DU HAR PANTET. TIL GENGÆLD FÅR DU 100 KR. TIL DIT NÆSTE KØB OVER 599 KR., PÅ VORES WEBSHOP, NÅR DU TILKØBER RE-ZIP CIRKULÆR EMBALLAGE. EN RE-ZIP POSE TILKØBES VED CHECK-UD OG KOSTER 10 KR. 

HVORDAN RETURNERE DU RE-ZIP EMBALLAGEN? 

RE-ZIP KAN RETURNERES FRA OVER 7000 STEDER I DANMARK, HERUDER POSTBUTIKKER OG POSTKASSER - HELT UDEN PORTO.

FOR AT RETURNERE DIN RE-ZIP EMBALLAGE SKAL DU GØRE FØLGENDE: 

  • 1. FOLD EMBALLAGEN SAMMEN EFTER ANGIVELSERNE PÅ EMBALLAGEN.

  • 2. HENT RE-ZIP APPEN, SOM GUIDER DIG TIL NÆRMESTE RETURPUNKT.

  • 3. SÅ SNART DU ER NÅET FREM TIL RETURPUNKTET, SCANNES KODEN PÅ EMBALLAGEN. DETTE GØR DU I DIN RE-ZIP APP.

  • 4. DU ER NU KLAR TIL AT AFSENDE DIN CIRKULÆRE EMBALLAGE.

  • 5. DU MODTAGER NU DIN RABATKODE I RE-ZIP APP'EN PÅ 100 KR. TIL BRUG PÅ REDGREENS WEBSHOP, SOM VIRKER HVIS DU HAR KØBT FOR OVER 599 KR.