Gå tilbage
EFTERÅRETS TRENDS 2022 MED REDGREEN

EFTERÅRETS TRENDS 2022 MED REDGREEN

EFTERÅRETS TRENDS 2022 MED REDGREEN

Hver dag bliver mere kølig, det bliver hurtigere mørkt og sammen med vejret, bliver sæsonens trends skiftet ud. Vi nærmer os dagene, hvor solen går tidligt ned og temperaturen falder, hvilket betyder én ting - Tiden er inde til at opdatere garderoben med efterårets nye trends og tendenser fra Redgreen.

Vores nyeste kollektion har så småt ramt vores forhandlere og webshoppen er opdateret med nyheder – både til herre og dame. Nyheder, der er præget af sæsonen trends, vores inspiration fra det maritime og nautiske univers og fokus på kvaliteter, der bidrager til udseende og komfort.

Denne sæson er det tid til at fylde garderoben op med strik, langærmet t-shirts, poloen og den ternede skjorte. Ikke kun fordi, du skal kunne holde på varmen, men fordi disse kategorier hitter denne sæson. Tag for eksempel vores Ashton overshirt – designet i kvaliteter, der er yderst behagelige og i farver, der passer perfekt til tidens trends. Den kommer i en gul og brunlig udgave, så der er noget at vælge imellem - om du er til en mere afdæmpet farve, eller klar til at udfordre efteråret i én af de mere modige farver.

Sammen med den gule farve, vil du hurtigt spotte, at brun, blå og grøn følger trop, denne sæson. Disse farver er nøje udvalgt til at pifte garderoben op og til at udfordre de klassiske farver, som navy, sand og de grålige toner. Tag for eksempel vores Sabel Coat, der sidste år, kun var at finde i farven navy. Den grønne farve er i år, en pendant til de mørkere farver og vil snildt kunne finde sig til rette, i den klassiske garderobe.

Ikke nok med grøn og gul, er at finde blandt vores nye efterårskollektion, så har vi tilføjet den brune. Jordfarverne har altid været et hit, og det er ikke første gang, vi introducerer den i vores kollektion. Jordfarverne er en sand vinder til dette efterår og går godt i spænd med de blålige toner, som for eksempel vores favorit, navy.

Alle disse farver kan bruges sammen eller hver for sig – det kommer an på, hvad din personlige stil hælder mest til. Dog skal du ikke være bleg for at kombinere dit farvevalg eller de forskellige styles, da endnu en af efterårets trends byder lag på lag, velkommen. Lag på lag sørger for varmen, men samtidig for at være up-to-date på de trends og tendser, som vi kommer til at se mere til, til efteråret. Tag for eksempel vores fløjlsskjorte Andrew, der kan bruges alene, eller med en t-shirt under, hvor skjorten står åben. Du kan også style den med en af vores klassiske strik, der ville være perfekt med vest Spence over.

En af de kvaliteter, der fremgår tydeligt blandt vores nyeste kollektion, er fløjl. Fløjl er en tykkere kvalitet, der egner sig perfekt til de kommende, køligere dage. Fløjl er intet mindre end komfortabelt og behageligt, det er også en af de mere trendy kvaliteter, du kommer til at se denne sæson. Den er et godt alternativ, til den almindelig bomuldsskjorte eller blusen i viskose. Tag for eksempel vores fløjlsskjorte Astra eller kjolen Deliya – begge udviklet i sæsonens farver og til at indtage sin rette plads i din garderobe.

Sammen med fløjl, kan du selvfølgelig finde naturens bedste materialer, som bomuld, uld, merinould, viskose og meget mere. Vi går aldrig ned på kvaliteter, og vi har fokus på at skabe de bedste produkter i de bedste kvaliteter. Efterårskollektionen byder på kvaliteter, i de mere varme udgaver. Dette går naturligvis hånd i hånd med sæsonskiftet og i takt med, at dagene bliver køligere. Fordelen ved at lave produkter i disse kvaliteter, er at de bidrager til komforten – bedst af alt, det er åndbart og behageligt at have på. Åndbarheden sørger for, at din temperatur har mulighed for at regulere sig, så du ikke har det for varmt eller ender med at fryse.

Hos Redgreen finder du et væld af forskellige styles, i sæsonens farver og former – både til herre og dame. Efterårskollektionen består af jakker, strik, sweaters, skjorter og meget andet, som er designet og lavet til at passe i enhver garderobe. Hvis du endnu ikke har set vores nyeste kollektion, så er det på tide. Du mangler vel også stadig at opdatere garderoben, så den passer til sæsonen?