Kurv

Din kurv er tom

Slow fashion

Slow fashion

Slowfashion – klassiske musthaves til din helårsgarderobe

Ganske simpelt fortalt er slowfashion en forholdsvis ny tilgang til tøjproduktion, der bruges i tøjindustrien og i forbindelse med vores personlige tøjforbrug. I denne tilgang er man som virksomhed og enkeltperson opmærksom på den proces og de ressourcer, det kræver at lave og producere tøj. Denne tilgang er fortaler for at købe tøj i højere kvalitet, så du kan have det som en fast del af din garderobe mange år ud i fremtiden, og så er tilgangen også fortaler for en fair behandling af arbejdere, dyr og selvfølgelig planeten. Hos Redgreen opmuntrer vi vores kunder til at tage del i slowfashion, hvorfor vi har udviklet et univers med musthaves i den højeste kvalitet, så du altid har klassiske, holdbare designs i din garderobe.

Klassiske musthaves er designet til at overgå skiftende trends

Den bæredygtige del af slowfashion består bl.a. i, at tøj, der produceres i denne kategori, er designet med henblik på at overgå skiftende trends og modens luner. Hos Redgreen producerer vi derfor også musthaves med fokus på, at de kan være en del af din garderobe hele året og til alle tider. Det er ikke af samme grund begrænset til alene at være basis-varer som t-shirts, men også tøj, der allerede har bevist, at de gang på gang vender tilbage til vores garderober.

Bliv inspireret af klassiske designs til mandens garderobe

Vi har et stort udvalg af tøj, du med fordel kan investere i, hvis du ønsker at støtte slowfashion-principperne, og du ønsker klassiske design i den bedst mulige kvalitet. Vi har nedenfor fremhævet nogle af vores slowfashion-favoritter til mænd, så du kan blive inspireret:

Den klassiske og stilfulde Polo Carl: Vores Polo Carl er et must-have i enhver garderode – uanset, om du går med polo til hverdag, eller du skal bruge en go-to-polo til festlige lejligheder. Polo Carl er lavet i bomuld og elastan, der bidrager til en komfortabel og behagelig stil.

Lækre og komfortable basis t-shirts: Hos Redgreen har vi som en del af vores faste sortiment klassiske t-shirts i en blød bomuldskvalitet med et subtilt Redgreen-logo. Den findes i et væld af farver, som du kan style op eller ned alt efter lejligheden.

Bliv inspireret af klassiske designs til kvindens garderobe

Hos Redgreen har vi naturligvis også et bredt sortiment af faste tøjvarer, der bør indgå i enhver kvindes helårsgarderobe. Disse tøjvarer kan du style op og ned alt efter, hvilken lejlighed du klæder dig på til. Vi har nedenfor fremhævet nogle af vores slowfashion-favoritter til kvinder, så du kan blive inspireret:

En skjorte til samtlige lejligheder: Vores moderne og stilet skjorte, er en fast del af vores sortiment. Dette er en style, der har bevist, at den gang på gang bliver genopdaget og efterspurgt grundet dens klassiske og alsidige karakter.

Skønne og komfortable basis t-shirts: Hos Redgreen finder du også altid vores produktion af basis t-shirts, som er en uundværlig del af enhver helårsgarderobe. T-shirten fås i et væld af farver, og de er alle produceret i de skønneste kvaliteter. Du finder også forskellige designs alt afhængig af, hvilken pasform, du er mest til.

Forrige indlæg
Næste indlæg